Ga je binnenkort voor vakantie of zaken richting Italië en vlieg je vanaf Eindhoven Airport? Vanaf vliegveld Eindhoven vliegt je snel, eenvoudig en voor de laagste prijs naar Italië. Eindhoven Airport kenmerkt zich door het gemak. Je auto dicht bij de vertrekterminal parkeren, een goed georganiseerde bagage drop off, nooit lange wachtrijen bij de douane en met slechts 11 gates ben je altijd snel je gate. Helemaal klaar voor vertrek. Kortom; Eindhoven Airport is Always Easy!

Bestemmingen Eindhoven Airport

Inmiddels wordt er vanaf Eindhoven Airport naar ruim 80 bestemmingen in en rond Europa gevolgen. Met Transavia, Ryanair, TUI en Wizz Air vlieg je naar de Italiaanse steden: Alghero, Bologna, Brindisi, Catania, Milaan, Napels, Pisa, Rome, Trapani en Venetië. Vlieg je binnenkort zelf vanaf Eindhoven Airport? Wij bieden je hieronder een aantal handige tips voor het parkeren en overnachten bij Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport
De terminal met het Tulip Inn hotel bij Eindhoven Airport

Parkeren bij Eindhoven Airport

Bij het vliegveld van Eindhoven zijn naast de luchthaven zelf verschillende parkeeraanbieders actief. Parkeren bij de Eindhoven Airport zelf kan prima, alleen is veelal wel een stuk duurder als parkeren bij parkeerbedrijven zoals Park & Fly, EazzyPark of Quick Parking. Daarnaast is de service van deze parkeerbedrijven veelal beter, omdat ze gespecialiseerd zijn in parkeren bij Eindhoven Airport. Wil je deze parkeerbedrijven zelf eens eenvoudig online met elkaar vergelijken? Dat kan op de websites van Vliegveld Eindhoven Parkeren van Vliegveld-Eindhoven.nl of Eindhoven Airport Parkeren met Airportdeal.nl, hier vindt je een overzicht van alle parkeeraanbieders en kan je deze met elkaar vergelijken op basis van prijs, service en beschikbaarheid. Deze website is tevens beschikbaar voor de Belgische reiziger: Eindhoven Airport Parking op Eindhoven-Airport.be en de reiziger vanuit Duitsland: Parken Eindhoven Airport Parken op Eindhoven-Airport.de.

Parkeren bij Eindhoven Airport
Parkeren bij Eindhoven Airport

Hotels rondom Luchthaven Eindhoven

Vlieg je vroeg van of kom je laat aan op Eindhoven Airport, dan is het te overwegen om bij het vliegveld van Eindhoven te overnachten. In de directe omgeving van Eindhoven Airport zijn een drietal hotels gevestigd. Het Tulip Inn Eindhoven Airport is gevestigd boven de luchthaventerminal van Eindhoven Airport. Je staat dus binnen enkele seconden in de vertrekterminal van de luchthaven. Direct naast de randweg A2/N2, afslag 29 Eindhoven Airport, is het Novotel Eindhoven gelegen en op Flight Forum het Holiday Inn Eindhoven Airport. Ook hier kun je voor een acceptabele prijs prima overnachten voor of na je vlucht.

Alle hotels bij Eindhoven Airport rustig vergelijken? Kijk dan op de website Hotels Eindhoven Airport. Wanneer je liever in het centrum van Eindhoven overnachten? Kijk dan eens op Hotels Eindhoven. Hier kun je eenvoudig alle hotels in het centrum van Eindhoven vergelijken op basis van prijs en beschikbaarheid. Met de bus ben je vanuit het centrum binnen 15 tot 20 minuten bij de luchthaven.