Wil je met de auto naar Italië rijden? Rij dan via de Franse Alpen en maak hier eens een tussenstop. De Franse Alpen zijn een ideaal gebied om even te genieten van een (korte) break onderweg naar Italië.

In de winter zijn de Franse Alpen bij wintersportfanaten erg geliefd en in het voorjaar, najaar en de zomer uiteraard bij de natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Maar ook diegene die opzoek is naar rust, natuur en ruimte kan volop genieten van de Franse Alpen! Door de prachtige bergen en grote hoogteverschillen is er voor ieder wat wils in de Franse Alpen. Zo kan je raften, canyoning, deltavliegen maar ook prachtige wandelingen maken. De omgeving is ruig en rotsachtig maar staat vooral tijdens het voorjaar en de zomers prachtig in bloei. De Franse Alpen zijn in alle opzichten een aanrader!

De op één na hoogste berg van Europa, de Mont Blanc is eveneens gelegen in de Franse Alpen. Daarnaast zijn er maar liefst 47 regionale en 9 nationale parken gelegen. Hier kan je volop genieten van de prachtige natuur en de vele vergezichten.

Zelf zin gekregen in een (korte) break in de Franse Alpen onderweg naar het zonnige Italië? Bezoek dan eens de website over de Franse Alpen. Deze website geeft je uitgebreide informatie en vele tips voor een aangenaam verblijf in de Franse Alpen.

Ontdek de rust en de ruimte van de Franse Alpen!

Adembenemend uitzicht in de Franse Alpen!
Adembenemend uitzicht in de Franse Alpen!