Wil je graag vanuit Londen naar Italië vliegen? Dat kan prima! Londen beschikt namelijk over maar liefst 6 vliegvelden: Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Stansted, Londen Luton, Londen City Airport en Londen Southend. Vanaf al deze 6 vliegvelden wordt dagelijks naar Italië gevlogen. Zo is er altijd wel een vlucht en heb je een ruime keuze. Vooral Ryanair en EasyJet stunten regelmatig met spotgoedkope vliegtickets naar Italië.

Je vakantie in Italië combineren met een stedentrip of een lang weekendje in Londen? Londen is dichterbij dan je denkt! Vanaf Schiphol, Düsseldorf Airport of Eindhoven Airport vlieg je ’s ochtends binnen een uur naar Londen. Daarnaast vlieg je op de heenreis terug in de tijd, waardoor je nauwelijks tijd verliest voor je bezoek aan Londen.

Met maar liefst 7,5 miljoen inwoners is Londen een stad van formaat. De stad is prachtig gelegen aan rivier de Theems. De vele bezienswaardigheden in de stad maken een bezoek meer dan waard. Deze bezienswaardigheden liggen verspreid over de hele stad. Het is hierdoor aan te raden je zelf van te voren goed in te lezen. Wat wil je graag bezichtigen en hoeveel tijd wil je hiervoor per bezichtiging uittrekken.

Met het openbaar vervoer kan je makkelijk aan sightseeing doen en jezelf snel verplaatsen. Tickets voor deze zogenoemde hop-on / hop-off bussen koop je bij de haltes en de bussen rijden de hele dag door de stad. Of wat dacht je van een tripje met de bekende rode dubbeldekker bussen of de iconische bolhoed taxi’s? Ook dit is een unieke manier om jezelf te verplaatsen in Londen.

Meer informatie over de vele bezienswaardigheden of direct een hotel boeken in Londen? Kijk dan eens op de website van Londen. Deze website geeft je uitgebreide informatie en vele tips voor een aangenaam verblijf.

Kom shoppen in Londen!

London by Night!
London by Night!