Vlieg je elk jaar wel een keer met KLM of Transavia en zou je voor je vliegtickets in het vervolg minder willen betalen? Dat kan! Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig met KLM of Transavia naar Italië vliegt en op deze vliegtickets in de toekomst wil besparen dan is het aan te raden om Flying Blue Award Miles te gaan sparen.

Flying Blue is het loyaliteitsprogramma van KLM en Transavia. Met Flying Blue spaar je op elke vlucht Award Miles. Deze Award Miles zijn punten welke in een latere fase weer in te wisselen zijn als korting op vliegtickets of andere extra’s bij je vlucht met KLM en Transavia. Het maakt hierbij niet uit of je vliegt vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Düsseldorf Airport zolang het maar met KLM, Transavia of een SkyTeam alliantie partner zoals Alitalia is. Met de Award Miles van Flying Blue wordt vliegen nog goedkoper!

Flying Blue Award Miles sparen

Award Miles zijn dus punten welke je spaart op je vliegreis, hoe verder je vliegt, des te meer punten je spaart. Bij een volgende vliegreis zijn deze punten dan weer in te wisselen en te besteden als korting op je vliegtickets. Wanneer je dus regelmatig naar Italië vliegt en dit doet met KLM, Transavia of Alitalia spaar je automatisch Flying Blue Award Miles. Hiervoor moet je wel een Flying Blue account aanmaken.

Maar wist je dat je ook Award Miles kan sparen wanneer je betaald met een American Express Creditcard? Op deze manier spaar je met dagelijkse aankopen extra snel voor korting op je volgende vliegtickets. Wil je meer informatie over American Express of direct een American Express Creditcard aanvragen? Kijk voor alle informatie over Flying Blue Award Miles eens op de website van Award Miles. Aanmelden voor het loyaliteitsprogramma van Flying Blue is trouwens volledig gratis dus mocht je uiteindelijk toch minder vliegen en geen gebruik maken van je Award Miles, dan heb je behalve 5 minuten van je tijd, niets weggegooid. Ben je enthousiast geworden? Meld je vandaag nog aan en begin met het sparen van Flying Blue Award Miles!

Voordelig vliegen met Award Miles van KLM
Voordelig vliegen met Award Miles van KLM
DELEN
Vorig artikelVliegen vanaf Schiphol